[email protected]    (0741) 155 144

(momentan cosul este gol)
 
DIAMANTAT
www.diamantat.ro
Moneda:
Email: [email protected]   (0741) 155 144

Catalog produse

Stiri / Noutati

Abonare la stiri/noutati:
sau RSS 2.0
PAREREA DVS DESPRE EFICIENTA SITE

Termeni si conditii SC BB COM CONSULTATIV SRL administratorul site-ului www.diamantat.ro furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Societatea SC BB COM CONSULTATIV SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.diamantat.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Societatea SC BB COM CONSULTATIV SRLnu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri s.a. Toata imaginile de pe acest site au caracter informativ si nu creaza informatii contractuale .

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.diamantat.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC BB COM CONSULTATIV SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC BB COM CONSULTATIV SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR Intregul continut al site-ului www.diamantat.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC BB COM CONSULTATIV SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC BB COM CONSULTATIV SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC BB COM CONSULTATIV SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC BB COM CONSULTATIV SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

ACCESUL LA SITE Societatea SC BB COM CONSULTATIV SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC BB COM CONSULTATIV SRL, fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE Pe site-ul www.diamantat.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea SC BB COM CONSULTATIV SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC BB COM CONSULTATIV SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SECURITATEA INFORMATIILOR SC BB COM CONSULTATIV SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.diamantat.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SC BB COM CONSULTATIV SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Emiterea comenzilor in siteul www.diamantat.ro NU AU CARACTER IMPERATIV SI OBLIGATORIU pentru SC BB COM CONSULTATIV SRL,care va furniza sau va refuza comenzile in functie de stoc,disponibilitate,solventa clientului si/sau alte cauze care nu tin de societate,cu o notificare scrisa sau telefonica in termen de maxim 15 zile.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE SC BB COM CONSULTATIV SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. SC BB COM CONSULTATIV SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC BB COM CONSULTATIV SRL acorda GARANTIE prin service-urile acreditate si in perioada de garantie acordata de producator , specificat in CERTIFICATUL DE GARANTIE AL PRODUSULUI. Nu se garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, SC BB COM CONSULTATIV SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site. Societatea SC BB COM CONSULTATIV SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta societatii SC BB COM CONSULTATIV SRL in maxim 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare in cazul returnarii produselor, aceasta se face in termen de 24 de ore de la data primirii comenzii, cheluielile privind transportul fiind suportate de catre cumparator.

RESPONSABILITATII Site-ul www.diamantat.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat cat sunt disponibile. Societatea SC BB COM CONSULTATIV SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.. LITIGII Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC BB COM CONSULTATIV SRL. In cazul unor eventuale conflicte intreSC BB COM CONSULTATIV SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR Pretul produselor este cel mentionat pe pagina web si este valabil in limita stocurilor disponibile. Pretul nu include taxele de transport ,asigurare si returnare a banilor pentru comenzile cumulate mai mici de 400lei.

Renuntarea la cumparare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

SC BB COM CONSULTATIV SRL  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita de SC BB COM CONSULTATIV SRL.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa examineze documentatia si produsul, nu sa foloseasca produsul. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului. Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur. Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse, precum si erorile clientilor in alegerea sau identificarea a produselor sau codurilor pe site nu fac obiectul responsabilitatii www.diamantat.ro / SC BB COM CONSULTATIV SRL

LINK CATRE AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORULUI - www.anpc.gov.ro D

ISPOZITII FINALE Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

© Diamantat.ro.
Suntem prezenti pe Specificatii Tehnice seomag Viziteaza site-ul www.diamantat.ro pe ShopMania

Copyright © SC BB COM CONSULTATIV SRL.Toate drepturile rezervate !
Inregistrat ca operator de date cu numarul 20873 la ANSPDCP